Kende jij deze merken al? Ze zijn dé musthaves voor je garderobe

Home >> Mode >> Kende jij deze merken al? Ze zijn dé musthaves voor je garderobe

Ga jij altijd naar dezelfde winkels en ben je trouw aan de merken die al jaren in je kast hangen? Best fijn, want als je eenmaal een merk hebt gevonden waar je blij mee bent, zit het met je outfits al snel snor. Voor wie toch eens verder wil kijken en toe is aan een upgrade van zijn of haar garderobe, zijn hier twee merken in het zonnetje gezet. 

Moss Copenhagen

Luxe die voortkomt uit eenvoud, dat is Moss Copenhagen. Het doet je misschien denken aan het motto van Chanel: less is more. Het Deense merk is wel wat meer van later datum: het werd opgericht in 2010. Op Deense bodem. Moss Copenhagen staat dan ook bekend om de Scandinavische basics, geïnspireerd op de streetstyle van Kopenhagen. Je vindt er t-shirts, jumpsuits, rokken, shorts, en prachtige jurken. Daarbij kun je flink mixen en matchen natuurlijk. Zo laat dit merk je chic naar een feestje gaan, maar ook net zo makkelijk in een warme trui netflixen. De stoffen zijn van hoge kwaliteit, waardoor de items van Moss Copenhagen ook lekker lang meegaan. Daarmee is dit merk ook nog eens duurzaam, want je kunt ze jaren blijven dragen.

Lois

Een leuke trui gevonden bij Moss Copenhagen? Dan kun je die prima combineren met goede jeans van Lois. Dat is een merk met een Spaans tintje, geboren in 1962. In de jaren ’70 en ’80 zorgde Lois er al voor dat invloedrijke mode-iconen en artiesten paradeerden in haar jeans. Dat kwam vooral door de combinatie tussen comfort en stijl, en natuurlijk het bekende flared-model. Wist je trouwens dat de flared broeken voor het eerst gezien werden bij matrozen? Dat was al in 1817. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken, zo ook bij Lois. Ook fijn trouwens aan dit merk: Lois heeft ideale pasvormen en past dan ook bij elk figuur. En bovendien snapt Lois als geen ander dat jeans niet altijd blauw hoeven te zijn. Je vindt de jeans dus in allerlei soorten, maten en kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van roodbruin, of van off-white? De prijs ligt relatief hoog, maar omdat ze echt jarenlang meegaan, zijn de jeans de prijs meer dan waard. Ook kun je natuurlijk fijn afwisselen met een hoge of juist lage taille, net wat jou het mooiste staat. Geloof ons, je garderobe gaat ervan opknappen. 

Leave a Reply

×